Meld klassen på Barnas skog!

Fra 12. oktober kan klassen bli med på Barnas skog, en interaktiv skog som 3., 4. og 5. klassinger kan oppdage, utforske og lære i. Meld dere på allerede nå!

Barnas skog åpner mandag 12. oktober. Da vil dere få tilgang til den interaktive løsningen Barnas skog og kampanjens ressursside.

Den interaktive løsningen Barnas skog består av 6 kapitler som tar for seg ulike temaer om skogen. For å åpne kapitlene må klassen skylle, brette og stappe skolemelkkartongene. Læreren kan selv bestemme hvor lange intervallene skal være mellom kapitlene.

På ressurssiden vil dere finne aktiviteter klassen kan gjøre både ute og inne, og en film med Anders Herman Clausen fra NRK Super i programlederrollen som forklarer sammenhengen mellom skog, kildesortering og gjenvinning.

Barnas skog passer som fot i mose for alle lærere på barneskolen som vil undervise i det tverrfaglige temaet bærekraftig utvikling. Barnas skog dekker en rekke kompetansemål for 3-5 trinn i naturfag, samfunnsfag og norsk. Opplegget passer også fint for yngre trinn.

Meld på klassen allerede nå, så sender vi en påminnelse noen dager før skogen åpner.

Meld klassen din på her!

Vi sender deg informasjon på mail når skogen åpner.